De winkelwagen is leeg

DE WIJNBOETIEK LIMBURG

Voorstelling

Toen eind jaren '90 (3/12/1999) de Wijnboetiek haar deuren opende op de Zuivelmarkt in Hasselt kreeg de zaak al snel een heel goede naam. De zaak stond garant voor kwaliteitsvolle en toch betaalbare wijntjes. Veel van de wijnen waren rechtstreekse import.

Wanneer Geert Van Hulle in november 2004 de zaak overnam deed hij dat met veel passie en overgave. Er werden enkele andere accenten gelegd maar de kwaliteit kwam nog steeds op de eerste plaats. In juni 2007 beslist Geert echter om zijn leven een nieuwe wending te geven en verhuist met zijn gezin naar de Verenigde Staten.

Als trouwe medewerkers en vrienden van Geert en de Wijnboetiek vroegen Erik Booten en Dirk Callaert zich af waar ze nu terecht konden voor hun vertrouwde wijntjes. Wanneer ook nog verschillende klanten hen diezelfde vraag stelden hebben ze dan maar de knoop doorgehakt en besloten om de Wijnboetiek een nieuwe start te geven onder de naam de Wijnboetiek “new style“. Ze doen dit zeker met evenveel passie en vuur en net zoals in het verleden proberen ze prijs en kwaliteit te verzoenen. Het motto van de Wijnboetiek is daarom: kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ondertussen heeft Erik zich uit de zaak teruggetrokken en is de Wijnboetiek Limburg nu volledig in handen van Dirk. De doelstellingen blijven uiteraard dezelfde.

Om een nog betere service te kunnen leveren werd recent ook de website volledig vernieuwd. Voor onze klanten is het nu nog makkelijker geworden. De bestellingen kunnen telefonisch of rechtstreeks via de website doorgegeven worden, alle bestellingen worden in de regio zo gewenst aan huis geleverd. Wij zorgen voor een perfecte service. Daarom heet de Wijnboetiek vanaf nu Wijnboetiek Limburg.

Het assortiment (met telkens een korte beschrijving van de wijn) vind je op onze site onder wijnaanbod. Het gamma heeft ondertussen wel een bepaalde evolutie ondergaan. Een aantal klassiekers zijn gebleven maar nieuwe ontdekkingen bepalen nu wel grotendeels ons aanbod. Het gaat over wijntjes uit de klassieke wijnlanden tot onbekende maar heerlijke pareltjes uit bv Chili, Argentinië en Portugal. Het assortiment is recent aangevuld met een aantal wijnen uit niet voor de hand liggende wijnlanden zoals Mexico, Bolivia en Moldavië. Ook hebben we ons gamma uitgebreid met een aantal Belgische wijnen. Zeker de moeite om dit alles eens te ontdekken. Graag ook jullie speciale aandacht voor ons assortiment Zuid-Afrika met daarin heel wat exclusiviteiten. Naast het grote aanbod wijnen vind je in ons assortiment ook een aantal fijne olijfoliën, aceto's, porto's en exclusieve distillaten terug.