-
LA Cetto Nebbiolo reserva Evenwichtig en zeer aangenaam. Deze 100% Nebbiolo kreeg een vatrijping van 14 maanden en men vindt aroma's terug van rijp zwart fruit met noties van kruiden en leder.
Zeer mooi gestructureerd met een kruidig en fruitig karakter. Kan makkelijk 8 jaar liggen en prima bij rijke pastaschotels, vederwild en gegrild vlees.
-
Terre Alfieri DOCG Nebbiolo Facin Robijnrode kleur aroma’s van rijpe aardbeien en kersen. harmonieuze tannines. Kreeg 12 maanden vatrijping.
Ideaal bij gebraad, licht wild, gegrild vlees en rijke pastagerechten. Kan makkelijk 8 jaar ouderen.
-
Sanfora IGT Toscana Paarsgekleurde Sangiovese. Gerijpt in amfora’s. De smaak is intens en fruitig maar tegelijkertijd delicaat met florale toetsen; een zoete en compacte tannine geïntegreerd door een frisse zuurgraad.
De afdronk herinnert aan frisse fruitige en florale tonen, met een lange hartige mineraal einde. Deze BIO wijn is op zijn plaats bij rood vlees, pasta en gevogelte. Kan 5 jaar liggen.
-
Vicamoro IGT Toscane Intens robijnrode, handgeplukte Cabernet. Elegant in de neus met hints van zwarte bessen, kersen en vanille. Zacht en rond in de mond met toetsen van zoethout. Mooie aanhoudende afdronk.
Kreeg 12 maanden vatrijping op nieuwe Franse eik. Kan 8 jaar ouderen en prima bij rood vlees, wild en harde kazen.
-
Idiom Semillon 100% handgeplukte Semillon. Genoot van 6 maanden vatrijping. Subtiele limoenlikeuraroma's met tonen van muskus en witte specerijen in de neus.
De toetsen van asperges, grapefruit, kumquat, witte peper en biscuit onthullen het pittige, rijke karakter en de complexe structuur van deze Semillon. Kan 6 jaar bewaren. Lekker bij wit vlees, rijke visgerechten en asperges.
-
Idiom Viognier Intens strogele 100% Viognier. De geur is expressief, met verfijnde tonen van gele citrus, perzik in blik en zandkoekjes. Een boterig aroma in de mond samen met nougat, sinaasappelbloesem en frisse zuren.
Genoot van 9 maanden vatrijping. Niet vaak gaan rijpheid, rijkheid en verfijning zo mooi samen in één wijn! Ideaal bij kalf, gevogelte en Oosterse gerechten. Kan tot 6 jaar liggen.
-
Pouilly Fumé La Croix Grimault 100% Sauvignon Blanc. Bloemige, elegante en intense neus met aroma’s van citrusvruchten en aalbessen. Frisse, mineralige vuurstenen smaak met een levendige afdronk. Jong drinken bij zeevruchten, geitenkaas en gebakken vis.
-
Terras gaudo O Rosal Topblend van Albarino, Loureiro en Caino Blanco. Handgeoogst en in kleine kratten naar de kelders gebracht.
Zeer minerale geur met impressies van groen en geel fruit ( kruisbes en appel ). Sappig en rijp in de mond met een lange limoenfrisse afdronk.
kan 5 jaar ouderen en op zijn best bij vis, schaaldieren, wit vlees en zachte kazen.
-
Moontolio olijfolie 500ml Blend van 3 olijvensoorten Frantoio, Leccino en Moraiolo uit Bevagna in Umbria. Handgeplukt en de olie is komende van de eerste koude pressing. Mooie culinaire olijfolie geschikt voor alle bereidingen.
-
olijfolie Herdade dos Grous Culinaire olijfolie uit Alentejo gemaakt van 3 olijfsoorten ( Cordovil, Galega en Cobrançosa ).
Handgeplukt. Zeer zuivere, karaktervolle olijfolie. Ideaal bij slaatjes en voor dressings. Topproduct !
-
olijfolie Galega Herdade dos Grous 100% 1ste koude persing van de Galega olijf. Fris en fruitig aroma met hints van citrus en basilicum.
Zacht en verfijnd in de mond met een licht notige smaak en toetsen van hout en aarde.
Deze olijfolie met zijn unieke smaak is perfect voor fruitsalades, zalm en carpaccio. Ideale dipper bij stokbrood en fleur de sel.
-
Collezione Cinquanta Blend van Primitivo en Negroamaro. Geplukt van 50 jaar oude wijnstokken geeft dit een donkere robijnrode wijn. Intens en complex bouquet met toetsen van pruimen, cacao en rode bessenconfituur. Secundaire hints van vanille, likeur, leder en tabak.
Kreeg 12 maanden vatrijping op Franse eik en kan makkelijk 10 jaar ouderen. Past perfect bij rood vlees en wild. Mooie degustatiewijn.
-
Sommos Premium Kersenrode blend van 40% Tempranillo, 40% Merlot en 20% Syrah. Intense neus van bramen, zwarte pruimen, specerijen en eik. Volle smaak van rijp zwart fruit, kruiden, mokka en toast.
Mooi evenwicht tussen zachte tannines, fruitige aroma’s en de houtlagering ( 14 maanden ). Prima bij geroosterd vlees, wild, lam, stoofpotjes en zwarte chocolade.
Kreeg 91/100 in de Guide Penin en kan makkelijk 10 jaar ouderen.
-
Domo Mandrolisai DOC Granaatrode blend van Cannonau (30%), Sardinian Bovale (Muristeddu) (45%), Monica (20%), Barbera Sarda (5%). In 2023 verkozen tot beste Sardijnse rode wijn. In de neus donker fruit en bloemen.
Zeer aromatisch. Kreeg geen vatrijping. Kan 5 jaar liggen en is prima bij allerlei vleesgerechten en pasta.
-
Terre Alfieri Arneïs DOC San Pancrazia 100% Arneïs. Intens strogele kleur met groene accenten. Zeer intens, verfijnd en zacht.
Aroma’s van verse perzik, citrus en banaan. Op het einde proeft men een vleugje amandel.
Kreeg 12 maanden vatrijping. Mooie begeleider van rijke visgerechten. Kan tot 6 jaar ouderen.
-
Saronsberg Cap Classique Assemblage van 90% Chardonnay en 10% Pinot Noir. Lichte strogele kleur. Mooie aroma's van toast en brioche. op het einde toetsen van limoen. Droog, fris met een mooie citrus afdronk.
Heerlijk bij oesters, rauwe tonijn, sushi en uiteraard als aperitief!
-
Hautes Côtes de Beaune Au Meix Genêts Mooie soepele robijnrode 100% Pinot Noir met typische toetsen van aardbei, verse boslucht en een vleugje aardse tonen. De smaak is fris en fruitig met verse bessen, kers en frambozen en dat wederkerend aards karakter.Aangename zuren zorgen voor een verfijnde afdronk met zachte tannines. Kreeg 10 maanden vatrijping en op zijn best bij rood vlees, boschampignons en vederwild. Kan makkelijk 6 jaar ouderen.
-
Royal Rhino African cream liqueur Twee smaken, afkomstig uit het Afrikaanse continent, komen samen in een mooie blend De rijke, gewaagde smaak van Arabica koffie is mooi in balans i met de smaak van geurige vanille en marula fruit..
een gedeelte van de opbrengst gaat naar het “ Hoedspruit endangered species Center” ter bescherming van de neushoorn.
-
F Negroamaro 100% handgeplukte Negroamaro.Complexe en langdurige aroma's van specerijen, zacht fruit en kersen in de neus.
Een volle wijn, die zacht is en goed in balans met een plezierige, lange afdronk. Lekker bij rijke vleesgerechten, wild en harde kazen. Kan 10 jaar ouderen.
-
Quinta De Valbom Red Prachtige blend van 7 lokale druivenrassen waaronder Touriga Nacional en Tinta Roriz; intens robijn rood. Kreeg 18 maand vatrijping op Franse eik.
Zeer aromatisch met toetsen van rode bessen, hout en zuiderse kruiden. Mooie complexiteit met vooral rijp rood fruit.
Kan makkelijk 12 jaar bewaren en doet het prima bij rood vlees, stoofschotels, vederwild en harde kaas.