-
Aglianico IGP Beneventano Granaatrode 100% Aglianico. Aroma's van zwarte bessen, braambessen en viooltjes. Levendig en mineraal karakter met soepel fruit. Kreeg geen vatrijping en is lekker bij allerlei lichte vleesgerechten. Kan 4 jaar bewaren.
-
Il Pumo Sauvignon - Malvasia Geslaagd huwelijk van de Sauvignon blanc en Malvasia. Bloemige tonen en een hint van citrus en tropische vruchten in de neus. In de mond levendige zuren, fris en mineraal.
Deze zeer aromatische wijn past perfect bij slaatjes, sushi, visgerechten of als aperitief. Jong drinken.
-
I Tratturi Pinot Grigio Strogele 100% Pinot Grigio. Aroma's vn witte bloemen, peer, nectarine en amandel. Rijk maar fris in de mond met levendige zuren en en minerale afdronk. Jong drinken bij slaatjes, zeevruchten, vegetarische gerechten of als aperitief.
-
Bergerac moelleux Goudgele assemblage van 60% Semillon en 40% Sauvignon Blanc. Het is een mollige en vette wijn, die overloopt van het vol rijpe, tropische fruit. Vooral ananas, meloen, perzik en abrikoos voeren de boventoon.
Verrassende frisheid en fruitigheid. Mooie dessertwijn bij chocolade en fruit maar ook lekker bij blauwe kaas. Kan aantal jaren liggen.
-
Vastago de Gea Torrontes Geel met groenige tinten en mooie glans. Fruitige, frisse en geparfumeerde neus. Intens, elegant, met een interessante florale achtergrond die doet denken aan rozen, vergezeld van oranjebloesem en ananas. In de mond is hij fris, jong, fruitig en aangenaam. Jong drinken bij slaatjes of als aperitief. -
Vastago de Gea Malbec 100% Malbec van 25 jaar oude stokken. Robijnrood met purperen tinten, in de neus toetsen van rijp rood fruit, zoals pruimen en kersen met een hint van balsamico. 50% rijping op Franse eik gedurende 6 maanden. Past prima bij rood vlees, gegrild en stoofpotjes. Kan 5 jaar bewaren. -
Domaine Du Tariquet Mooie assemblage van 60% Colombard en 40% Ugni Blanc. Bloemenaroma's, citrusvruchten met vleugjes exotisch fruit. In de mond rijpe vruchten en citrus.
Prima begeleider van gebakken vis, zeevruchten, sushi, asperges en slaatjes. Ook perfect als aperitief. Drinken binnen de 3 jaar.
-
Merlot La Garelle In de neus rood fruit en zwarte kers met lichte hints van munt en pepers. Mooie evenwichtige wijn die 6 maanden vatrijping kreeg.
Uitstekend bij vlees in saus en licht wild. Kan 5 jaar liggen.
-
Chardonnay Vermentino La Garelle Deze assemblage van 85% Chardonnay en 15% Vermentino heeft een fruitige neus met hints van pompelmoes, acacia en wit fruit. Zeer mooie lichtgele kleur met kristalgroene reflecties. Frisheid en rondheid wordt gecombineerd met aroma's van citrusvruchten en vanillestokjes om te eindigen met een aanhoudende en geroosterde afdronk.
Past goed bij zeevruchten en wit vlees. Kan tot 5 jaar bewaren.
-
Merlot-Syrah rosé La Garelle Blend van 60% Merlot en 40% Syrah. Lichte kleur met in de neus cassis en framboos. Zelfde aroma’s in de mond aangevuld met kers. Mooie levendigheid.
Lekker bij gekruide gerechten, grillades, exotische keuken en gemengde slaatjes. Jong drinken.
-
Il Pumo Primitivo Robijnrode wijn. Innemend boeket met impressies van chocolade, zoethout en zwarte kersen. Rijpe smaak van zwarte bessen en rode pruimen.
Mooi rijp fruit. Ideaal bij charcuterie, kruidige schotels, BBQ en pasta. Mag 4 jaar liggen. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
-
LA Cetto Sauvignon Blanc Een groengele, knapperige 100% Sauvignon Blanc met aroma’s van buxus en exotisch fruit (ananas, passievrucht). In de mond domineert vooral het fruit met een aangename zuurtegraad.
Jong drinken bij gebakken vis, slaatjes of als aperitief.
-
LA Cetto Zinfandel Dieprode blinkende wijn, in de neus vooral frambozen en andere rode vruchten. Lichte toetsen van cederhout. Mooie rijpe tannines, droog maar rond en in balans, karakteristieke Zinfandel.
Lange afdronk. Kan 5 jaar liggen en prima bij licht pikante gerechten en bij lam.
-
Tr3 Pumi rosso Blend van Malvasia, Negroamaro en Primitivo van oude stokken. In de neus zwart fruit, bramen, kersen, pruimen en chocolade. In de mond vanille, cacao en toffee aangevuld met een mooie kruidigheid.
Deze volle wijn kreeg 6 maand vatrijping en is op zijn best bij rijke pasta’s, vederwild, kruidige gerechten en stoofpotjes. Kan makkelijk 7 jaar liggen.
-
Parsimonia blanco Lichtgele 100% Tardana. Intense aroma's van tropisch fruit, appel, citrus , bloemige noten en meloen met hints van anijs.
Droog maar met een zachte aanzet, in evenwicht gehouden door frisse zuren. Jong drinken bij visgerechten.
-
Venusto Madurado Kersenrode 100% Bobal, kenmerkend zijn kleur en structuur met een hoge concentratie van anti-oxidanten. Intens aroma van rood fruit en vanille.
Kreeg 4 maand vatrijping. Vlezig en vol met goed geïntegreerde tannines.
Op zijn plaats bij gebraad, gevogelte en zachte kazen. Kan 5 jaar bewaren.
-
Artspace Chenin Blanc Licht goudgele kleur. Aangename aroma’s van rode appel, perzik en citrusbloesems. De smaak is vol en rijp met wederkerende appel, perzik en als extraatje een vleugje mango. Levendige zuren. Frisse fruitige afdronk. Jong drinken bij lichte salades, schelp-en schaaldieren en lichte visgerechten of als aperitief. -
LA Cetto Cabernet Sauvignon Een diepe, robijnrode 100% cabernet-Sauvignon met aroma’s van rood en zwart rijp fruit. Een toets van kaneel en kruidnagel zorgt voor een aangename en verrassende kruidigheid in een degelijke en evenwichtige structuur met mooi geïntegreerde tannines.
Kreeg 12 maanden vatrijping en kan 5 jaar liggen. Mooi bij rijke pastagerechten en gegrild vlees.
-
Artspace Shiraz-Mourvèdre Mooie blend van 80% Shiraz en 20% Mourvèdre. Diep robijnrode kleur. Aroma's van zwart fruit, zwarte peper en ondertonen van chocolade. Sappige en aangename afdronk.De smaak is een mix van zwart fruit, gecombineerd met specerijen, zoethout en een lichte florale toets. Mooie soepele afdronk. Jong drinken bij pasta's, pizza, BBQ en pittige gerechten
-
Pincerna blanco Albarin 100% Albarin. Zeer aromatische wijn met toetsen van vlierbloesem, acacia en fruitige tonen van passievrucht, mango en ananas. In de mond fris met terugkerende fruittoetsen ondersteund door een minerale ondertoon en toetsen van citrus.
Drinken als aperitief of bij lichte visgerechten, slaatjes, sushi en vegetarische gerechten. Jong drinken.